Zoek & Boek

Zoek & Boek

Welkom op de Zoek & Boek pagina van GoRoadtrip. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe het boeken in zijn werk gaat en waarom je voor GoRoadtrip moet kiezen. Ook vind je meer informatie over onze ophaallocaties. In een paar simpele klikken heb je de boeking afgerond, en ben je klaar voor vertrek!

 

Stap 1 - Datum

 

Stap 2 - Voertuig

 

Stap 3 - Extra's

 

Stap 4 - Betalen

 

 

Daarom zijn wij uniek!

 • Wij zijn geen broker en garanderen beschikbaarheid van je voertuig!
 • Transparant & Klantgericht
 • Voertuig huren en besturen vanaf 18 jaar, mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs.
 • Alle voertuigen zijn voorzien van 200 vrije kilometers per dag (extra km’s kosten slechts €0,19).
 • Gratis pechhulp door heel Europa en een inzittendenverzekering voor alle reizigers.
 • Gratis extra bestuurders

 

Onze Locaties


Antwerpen
 
Kinepolis Parking
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen
De locatie op Google Maps

 

Brussel
 
Parking Roodebeek
Roodebeeksteenweg 27
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
De locatie op Google Maps

 

Tilburg (NL)
 
Tilburg University parking
Hogeschoollaan 146
5037 GD Tilburg
De locatie op Google Maps

 

Eindhoven (NL)
 
Joop den Uylstraat
Dr. Joop den Uylstraat
5612 KW Eindhoven
De locatie op Google Maps

 

 
Let goed op! Er bevindt zich geen fysiek kantoor op deze locaties. We hebben deze locaties gekozen omdat ze centraal in de regio liggen, in de buurt van een treinstation. Iemand van het GoRoadtrip team zal bij het ophalen en terugbrengen van jouw auto of busje op de door jou geboekte datum, tijd en locatie zijn die jij gekozen hebt. Zorg dus dat je niet te laat bent! Dreig je door onvoorziene omstandigheden toch te laat te komen, neem dan contact met ons op via info@goroadtrip.be of telefonisch via +32 (0)3 808 28 18.
 

Informatie over het boeken

 • Al onze bussen worden geleverd met een Nederlands kenteken. Dit heeft verder geen invloed op de verzekering!
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 • De minimale huurperiode om via de website te reserveren is 7 dagen. Wil je korter huren? Neem dan even contact op met de klantenservice voor een vrijblijvende offerte.
 • Voor elke extra gereden kilometer betaal je bij ons €0,19 extra.
 • Om je boeking definitief te maken vragen we een aanbetaling van 20% over het totaalbedrag. Deze aanbetaling betaal je meteen na het boeken met iDeal. Het resterende bedrag dient minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn.
 • Naast de betaling van de huur vragen wij €500,- borg per busje. De borg dient samen met het overige restbedrag minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn. €500,- is tevens het eigen risico per schadegeval voor al onze voertuigen.
 • Voor het betalen van het restbedrag ontvang je van ons een factuur en een betaallink om met Bancontact de betaling af te ronden. Dit restbedrag (inclusief borg) vind je ook in de officiële huurovereenkomst, die je uiterlijk de eerste werkdag na het boeken ontvangt.
 • Je kunt je auto of busje ophalen op één van onze afhaallocaties in Antwerpen of Brussel. De exacte locaties vind je hierboven.

 
Voor uitgebreide informatie over het boekingsproces bekijk je onze pagina over boeken en betalen.

 

Busje of auto huren voor Roadtrip

Huur bij GoRoadtrip makkelijk een auto of busje bij voor jouw Roadtrip.
Een busje huren in Tilburg voor je Roadtrip? Dat kan bij GoRoadtrip makkelijk en snel
Wil je toch een busje huren in Eindhoven voor je Roadtrip? Of misschien een busje huren in Utrecht of Amsterdam om een geweldige Roadtrip te maken? Kijk dan snel op GoRoadtrip.nl en boek de vakantie van je leven!

Voertuig zoeken
Ben jij van plan om deze zomer een Roadtrip te maken door Europa en ben je op zoek naar een auto of 9-persoonsbusje om samen met je vrienden de reis van je leven te maken? Dan ben je bij GoRoadtrip.nl aan het juiste adres. Via de website van GoRoadtrip.nl vind je gemakkelijk en snel de huurauto of 9-persoonsbusje dat past bij jouw wensen. Om een goede keuze te maken en ervoor te zorgen dat jouw Roadtrip een succes gaat worden raden we je aan om goed het aanbod aan auto’s en 9-persoonsbussen te bekijken. Mocht je er niet uitkomen of graag nog wat meer foto’s zien van de bagageruimte van onze auto’s en/of 9-persoonsbusje dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

9-persoonsbusje boeken
Wanneer jullie een auto of 9-persoonsbusje hebben gevonden waarmee jullie de Roadtrip van je leven mee gaan maken dan is het tijd om deze auto of 9-persoonsbusje vast te leggen. Het boeken van een auto of 9-persoonsbusje kan gemakkelijk online gebeuren. Het boekingsproces bestaat uit vier verschillende stappen waarbij stap 1 bestaat uit het kiezen van een ophaallocatie. Onze ophaallocaties zijn in Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam.