Surf-Roadtrip

Surf-Roadtrip Moliets & San Vicente 2016! (2017 coming soon)

 

Je eigen 9-persoonsbusje | 10 dagen Roadtrippen | 2 all-inclusive surfkampen in Frankrijk & Spanje

 

10 dagen Roadtrippen met je eigen 9-persoonsbusje en surfen in twee van de beste surfspots van Frankrijk en Spanje! Wat wil je nog meer?

Onze unieke Surf-Roadtrip is de perfecte combinatie van surfen, feesten en nieuwe mensen leren kennen uit heel Europa. Je verblijft eerst 4 nachten in ons surfkamp in Moliets in Zuid-Frankrijk en vervolgens 4 nachten in ons surfkamp in San Vicente in Noord-Spanje. Op beide kampen slaap je in een luxe tipi-tent en alle maaltijden en gebruik van surfmateriaal zijn inclusief!

Daarnaast ervaar je de vrijheid van een eigen 9-persoonsbusje om tussendoor tripjes te maken naar nabij gelegen steden als San Sebastian, Biarritz en Zarautz. Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen of extra kilometers want alles is inclusief! Je hoeft alleen nog maar te tanken.

 

Je eigen busje, 2 surfkampen en een onvergetelijke ervaring!

 
BOEK NU VANAF €429 p.p.

 

 

9-persoonsbusje

Ervaar de vrijheid van je eigen 9-persoonsbusje. Al onze voertuigen zijn goed verzekerd en kilometervrij. In andere woorden: de prijzen zijn alles-inclusief, dus je hoeft alleen nog maar te tanken!

 
Meer info
 

Accommodaties

Je verblijft op twee internationale 3-sterren surfkampen, waar duizenden jongeren uit heel Europa elke zomer verblijven. Je slaapt in comfortabele tenten met houten vloer en goede matrassen.

 
Meer info
 

Surfen

Surfen is waar het allemaal om draait! Of je nu een ervaren of onervaren surfer bent, onze surfkampen bieden uitdaging op elk niveau. Je mag onbeperkt gebruik maken van al het surfmateriaal.

 
Meer info
 

Maaltijden

Goed eten, vooral op je vakantie, is belangrijk. Het eten tijdens je Roadtrip is daarom van hoge kwaliteit! Je krijgt altijd verschillende gerechten om uit te kiezen, die bereid worden door ervaren chef-koks.

 
Meer info
 

Activiteiten

Vette feestjes, yoga lessen, volleybal en pingpong toernooitjes, live muziek of een filmavondje en nog veel meer! Daarnaast zijn er gezellige barretjes en is er de mogelijkheid om te kajakken, paintballen en karten.

 
Meer info
 

Praktische Informatie

Lees hier meer over allerlei praktische informatie zoals ophaallocaties voor het busje, de algemene voorwaarden van de Surf-Roadtrip en hoe het geregeld is met verzekeringen.

 
Meer info
 

Prijsoverzicht

Aantal personen Laagseizoen (juni & september) Hoogseizoen (juli & augustus)
6 personen € 459 p.p. € 499 p.p.
7 personen € 449 p.p. € 489 p.p.
8 personen € 439 p.p. € 479 p.p.
9 personen € 429 p.p. € 469 p.p.

 
* De hierboven getoonde prijzen zijn per persoon en met inbegrip van de huur van het 9-persoonsbusje, 2x 4 nachten accommodatie in beide surfkampen, inclusief 3 maaltijden per dag en onbeperkt gebruik van het surfmateriaal dat aanwezig is in beide surfkampen. Je reisplan en accommodatie van nacht 9 zijn vrij in te plannen. Eventuele kosten van deze extra overnachting zijn niet inbegrepen in de prijs.
** Surflessen, yogalessen en andere activiteiten zijn niet bij de prijs inbegrepen en kunnen zowel voor aanvang van de Surf-Roadtrip als ter plaatse worden bijgeboekt.
*** Brandstofkosten en kosten van eventuele tolwegen zijn tevens niet inbegrepen in deze prijs .

 
BOEK NU VANAF €429 p.p.

 

De Surf-Roadtrip tijdlijn

Samen met je vriendengroep huur je een 9-persoonsbusje en daarmee rijden jullie vanuit Nederland naar ons surfkamp in Moliets. Je zult vier nachten in dit surfkamp verblijven. Gedurende je verblijf in dit surfkamp zijn drie maaltijden per dag inbegrepen en kun je onbeperkt gebruikmaken van het surfmateriaal dat aanwezig is in het surfkamp.

Na deze vier nachten rijden jullie door naar het in Noord-Spanje gelegen San Vicente. Deze trip brengt je langs een aantal fantastische surfspots en steden langs de Atlantische kust van Baskenland. Hier verblijven jullie opnieuw vier nachten in ons surfkamp in San Vicente met inbegrip van weer drie maaltijden per dag en onbeperkt toegang tot het surfmateriaal. Na opnieuw vier nachten zit de Roadtrip erop en vertrek je weer richting Nederland.

 

 • Dag 0 – Busje ophalen

  Je kunt je 9-persoonsbusje de avond voordat je Surf Roadtrip begint ophalen op een van onze 6 ophaallocaties in Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Dit kan op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag.

 • Dag 1 – Rijden naar het eerste kamp

  De eerste dag staat in het teken van reizen. Je vertrekt vroeg vanuit Nederland en zal aan het eind van de middag of tegen de avond in het surfkamp in Moliets aankomen. Hier kun je de eerste avond al meteen een feestje in de bar verwachten! Je moet op het eerste kamp aankomen op een zaterdag, zondag, maandag of dinsdag.

 • Dag 2-4 – Verblijf in surfkamp Moliets (Frankrijk)

  Deze dagen verblijf je in het surfkamp in Moliets. Jullie verblijven drie hele dagen (4 nachten) in het surfkamp, waar je onbeperkt gebruik kunt maken van het surfmateriaal. Afhankelijk van je niveau kun je ervoor kiezen om surflessen te nemen, om zo het surfen echt onder de knie te krijgen.

 • Dag 5 – De wisseldag

  Je kunt ervoor kiezen om nog lekker een dagje te surfen of na het ontbijt richting San Vicente te vertrekken. De reis van Moliets naar San Vicente duurt ongeveer 3.5 uur, maar we raden je aan om hier goed de tijd voor te nemen. De reis gaat namelijk langs de prachtige kust van de Atlantische Oceaan.

 • Dag 6-8 – Verblijf in surfkamp San Vicente (Spanje)

  Deze dagen verblijf je in het surfkamp in San Vicente in Noord-Spanje. Jullie zullen opnieuw drie hele dagen (4 nachten) in het surfkamp verblijven, waar je wederom onbeperkt gebruik kunt maken van het surfmateriaal. Ook hier kun je ervoor kiezen om surflessen te nemen, zodat je jouw surf-skills naar een nog hoger niveau kunt tillen.

 • Dag 9-10 – De terugreis naar Nederland

  Je kunt ervoor kiezen om op dag 9 ’s ochtends vroeg al naar huis te rijden of je blijft nog lekker een dagje surfen om ’s middags het eerste deel van de rit te maken en het tweede deel op dag 10. De overnachting van dag 9 op dag 10 is vrij in te plannen. Aan het einde van dag 10 leveren jullie het busje weer in op een van onze locaties.

 
 

Daarom de GoRoadtrip Surf-Roadtrip!

  Uniek aanbod

We combineren een Roadtrip met surfen en je bezoekt twee van de grootste surfkampen van Europa, en dat alles in één trip!

 

  Surfen in stijl

2 keer 4 dagen surfen in de beste surfkampen van Frankrijk en Spanje. Alle surflessen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs.

 

  Onvergetelijke ervaring

We garanderen jullie een geweldige tijd onderweg, op de surfkampen en tijdens het bruisende nachtleven.

 

  Een scherpe prijs

De beste kwaliteit / prijs ratio in de markt. Je gaat nergens anders een soortgelijk vakantie aanbod vinden voor een lagere prijs.

 

  Eersteklas maaltijden

Een uitgebreid en gevarieerd aanbod van de beste producten voor een eersteklas ontbijt, lunch en diner.

 

  Mooie accommodatie

Vergeet opblaasbedjes of harde matjes, in onze surfkampen slaap je op comfortabele matrassen.

 

  Je eigen voertuig

10 dagen Roadtrippen in je eigen 9-persoonsbusje. De vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt.

 

  Ontmoet jongeren en studenten

Onze twee grote surfkampen zitten vol met jongeren en studenten uit heel Europa. Hier is het elke avond feest.

 

  Internationale community

In plaats van alleen maar Nederlanders bij elkaar is er een mix van jongeren uit alle landen van Europa.

 

 

Deze Surf-Roadtrip wordt je aangeboden door
 
GoRoadtrip en SurfaWhile!

 

 

Boek nu de reis van je leven!

 


 

 


* De datum die je kiest is de datum dat je het busje op gaat halen (dag 0, om 17:00u). Je kunt uitsluitend kiezen voor vrijdag, zaterdag, zondag of maandag als ophaaldag, omdat je zaterdag, zondag, maandag of dinsdag aan moet komen op het eerste kamp.
** Willen jullie langer gaan, of het reisschema iets aanpassen? Neem dan contact met ons op via telefoon of email!