Over GoRoadtrip

Over GoRoadtrip

 

Met onze vriendengroep trokken we er altijd al op uit naar plekken die niet ‘standaard’ waren. Na en tijdens Roadtrips door Italië, Kroatië, Hongarije en Tsjechië in 2011, Frankrijk, Spanje en Portugal in 2012 en Duitsland, Polen, Roemenië en Oostenrijk in 2013 ontstond een idee. Inmiddels hadden wij een schat van ervaring opgedaan tijdens deze Roadtrips door alle delen van Europa, en we stonden te popelen om deze kennis en ervaring te delen met de rest van de wereld. We schreven GoRoadtrip in bij de kamer van koophandel, en ons nieuwe avontuur kon beginnen.
 

“Een Roadtrip vergeet je nooit meer, en wij werden
tijdens onze Roadtrips geïnspireerd tot het oprichten van GoRoadtrip”

 

Roadtrip-ervaring

 
De reden om GoRoadtrip op te richten is tweeledig. Aan de ene kant willen wij Belgische en Nederlandse jongeren een alternatief aanbieden voor het standaard vakantieaanbod van de Belgische en Nederlandse vakantiemarkt. We proberen jongeren en studenten te inspireren en informeren over alle voordelen van het maken van een Roadtrip. We willen ze laten zien dat je tijdens een Roadtrip zoveel meer mee maakt dan wanneer je ‘gewoon’ een vliegtuig pakt naar een bestemming waar je 14 dagen alleen je hotel uitkomt om naar de club of kroeg te lopen. Een Roadtrip maken is een onvergetelijke ervaring waarover je nog lang zult napraten, en die je samen met je vrienden of vriendinnen je leven lang zult herinneren.
 

Onze bussen

“Met transparant bedoelen wij ook echt transparant;
wij doen niet aan verborgen kosten”

 
Daarnaast blaast GoRoadtrip een frisse wind door de ouderwetse en conservatieve autoverhuur-markt. Tijdens onze studententijd concludeerden wij dat er vanuit zowel jonge als oudere huurders een behoefte is naar een transparant en voordelig verhuur-concept voor het huren van een geschikte vakantie-auto of 9-persoonsbusje. Daarop besloten wij zelf voertuigen te verhuren, op een manier waar wij ons comfortabel bij voelen. Geen snelle winst op korte termijn, maar tevreden klanten voor langere tijd.

 
Het GoRoadtrip concept is een all-inclusive verhuurconcept zonder kleine lettertjes. De klant wordt vooraf duidelijk geïnformeerd over de kosten en voorwaarden, zodat hij of zij achteraf niet voor verassingen komt te staan. GoRoadtrip staat voor persoonlijke contact met klanten, je kunt ons echt alles vragen (over Roadtrips…). We onderhouden intensief bel- en mailcontact met onze klanten en hanteren ruime openingstijden van onze klantenservice. Zo zijn we sinds de oprichting uitgegroeid tot een complete alles-in-een verhuurder voor huurauto’s en 9-persoonbusjes.
 

GoRoadrip staat nooit stil, en we blijven ons aanbod aan Roadtrips uitbreiden en hopen zo onze klanten nóg beter, sneller en voordeliger te kunnen bedienen!


De ondernemers