Over GoRoadtrip

Over GoRoadtrip

 

Ontstaan

Begin 2014 is GoRoadtrip.nl online gegaan als platform voor jonge mensen op zoek naar een personenauto of personenbusje om daarmee een Roadtrip c.q. rondreis door Europa te maken. Vanuit onze eigen ervaringen met het huren van een auto of busje als jonge bestuurder, het uitstippelen van een route en een goede voorbereiding van de trip is GoRoadtrip Auto- en Busverhuur ontstaan.

Door de jaren heen is GoRoadtrip Auto- en Busverhuur B.V. uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf met een sterke focus op de verhuur van personenbussen. Sinds de oprichting staan bij ons transparantie, klantgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel en elke dag proberen wij dat een stukje beter te doen! Inmiddels is het wagenpark gegroeid naar 150 voertuigen en weten jong en oud ons te vinden voor een goede deal voor de huur van een personenbus of auto.
 

“Een Roadtrip vergeet je nooit meer, en wij werden tijdens onze Roadtrips geïnspireerd tot het oprichten van GoRoadtrip”

 

Onze klanten

Nog steeds is GoRoadtrip.nl hét online platform waar jong en oud zich oriënteert voor het vervoer tijdens zijn of haar vakantie. De klant huurt bij ons vanaf 18 jaar zonder toeslagen en al onze prijzen zijn altijd inclusief aanvullende inzittendenverzekering, extra bestuurders en pechhulp door heel Europa. Transparant zonder verborgen kosten achteraf.

Daarnaast weten ook buiten de vakantieperiodes steeds meer particuliere en zakelijke klanten de weg naar onze onderneming te vinden. GoRoadtrip Auto- en Busverhuur is voor veel organisaties uitgegroeid tot vaste verhuurpartner voor kortlopende tijdelijke mobiliteit. Daarnaast bedienen wij zakelijke klanten en langhuurders via ons label A.H. Autogroep. Kijk voor meer informatie op www.ahautogroep.nl.
 

“Steeds meer zakelijke klanten weten ons te vinden, en kunnen via onze dochteronderneming A.H. Autogroep worden bediend”

 

Unieke werkwijze

Al sinds de oprichting is het voor onze klanten mogelijk om buiten ons hoofdkantoor in Utrecht een gehuurd voertuig op te halen op een van onze acht pick-up points verspreid door heel Nederland. Op deze pick-up points zijn geen fysiek kantoor of balie aanwezig, maar regelen wij de uitgifte en inname van voertuiten bij de kiss &ride parkeerplaats van treinstations.

Via deze unieke werkwijze garanderen wij landelijke dekking en is er altijd een GoRoadtrip pick-up point bij jou in de buurt. Daarnaast promoten wij onze Haal- en Brengservice waarbij tegen betaling van een kleine meerprijs het gehuurde voertuig voor de deur van de klant wordt afgeleverd en na de huurperiode ook weer opgehaald.
 

“Met transparant bedoelen wij ook echt transparant; wij doen niet aan verborgen kosten”