Inspiratie

Roadtrip? Doe hier inspiratie op!

Twijfel je nog over het maken van een Roadtrip, of ga je een Roadtrip maken maar zijn de bestemmingen nog niet duidelijk? Je vind hier een aantal voorbeeld-Roadtrips, maar ook informatie over verschillende steden in Europa. Deze zijn ingedeeld per land te vinden onder de voorbeeld-Roadtrips. Kortom, alles wat je nodig hebt om inspiratie op te doen vind je hier!


Voorbeeld-Roadtrips

Hier vind je een aantal voorbeeld-Roadtrips. Bij elke van deze Roadtrips hebben we een aantal highlights opgesteld, en van elke stad op die Roadtrip wat handige informatie per stad, zoals algemene informatie, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Deze kun je ook terugvinden op de pagina van de stad zelf, bij “Informatie over steden”.


Informatie over steden

Weet je al waar je heen wilt, maar nog niet precies wat daar allemaal te doen is? Hier zoek je makkelijk per land naar de steden waar jij heen wilt. Van elke stad vind je wat handige informatie, zoals algemene informatie, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Daarnaast hebben we voor elke stad een aantal hostels en campings geselecteerd die ideaal zijn voor Roadtrippers qua ligging, prijs en faciliteiten. Alles op één plek dus!


Waarom een Roadtrip?

Voor steeds meer jongeren en studenten is het maken van een Roadtrip een serieus alternatief geworden voor de standaard jongerenvakantie. Deze jongeren en studenten zijn op zoek naar meer avontuur en ervaringen die verder gaan dan aan het strand liggen en naar de supermarkt lopen. Een goed feestje en een lekker dagje op het strand hoort natuurlijk bij een jongerenvakantie en dat is wat een Roadtrip maken nu juist zo uniek en leukt maakt. Je kunt een feestvakantie combineren met het aandoen van meerdere steden en je kunt tijdens de reis zo de echte cultuur van een land ervaren.

Echter, een Roadtrip maken is voor veel jongeren en studenten toch nog een beetje eng. Er komt een stuk onzekerheid bij kijken en veel dingen die je zelf moet regelen. Deze onzekerheid wil GoRoadtrip wegnemen door kant-en-klare Roadtrips aan te bieden. Bij ons huur je gemakkelijk een of meerdere 9-persoonsbusjes voor het maken van een Roadtrip. Nergens in België vindt je een goedkopere busjesverhuurder met onze unieke voorwaarden, die ook nog eens een uitstekende service levert. Daarnaast wordt elk voertuig standaard en gratis voorzien van een veiligheidspakket en zijn extra bestuurders toevoegen en de inzittendenverzekering gratis (en ook standaard).

Het maken van een Roadtrip is iets wat je je leven lang nog zult herinneren en je zult thuis komen met fantastische verhalen waarvan je familie en vrienden versteld van zullen staan. Het maken van een Roadtrip in een huurauto of huurbusje is een uitstekend alternatief binnen het aanbod van jongerenvakanties zoals deze nu wordt aangeboden.

Daarom een Roadtrip!