Extra’s

NAAR 9-PERSOONSBUSJES

Roadtrip Extra’s

Hier vind je meer informatie over al onze handige extra’s om jouw Roadtrip compleet te maken! Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar let op dat sommige extra’s per voertuig óf per dag zijn aangegeven. De extra’s worden geleverd in combinatie met een 9-persoonsbusje en liggen op je dag van vertrek klaar voor gebruik in het busje!
Extra’s voor je voertuig

 

Veiligheidsuitrusting

Veiligheidsuitrusting

Gratis bij elke Roadtrip

 
Onze veiligheidsuitrusting bestaat uit een alcoholtest, een gevarendriehoek en een veiligheidshesje, en is standaard bij je boeking inbegrepen. De alcoholtest is verplicht om bij te hebben in Frankrijk, een veiligheidshesje en gevarendriehoek zijn verplicht in meerdere Europese landen.
 

Met het GoRoadtrip veiligheidspakket ga je veilig op Roadtrip!

 

Verlagen eigen risico naar €275

Verlagen Eigen Risico naar €275

€ 50 per voertuig

 
Met deze extra verlaag je het eigen risico van €500 per schadegeval naar €275 per schadegeval. De borg blijft echter wel €500 euro per voertuig.

Verlaag je eigen risico naar €275 voor net dat beetje extra zekerheid!
Extra’s voor het reizen

 

TomTom navigatiesysteem

TomTom navigatiesysteem

€ 5 per dag

 
Onze TomTom navigatiesystemen zijn voorzien van kaarten van heel Europa, zoals kaarten van Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Zweden en Zwitserland.

 

Omvormer

Omvormer

€ 3 per dag

 
Een omvormer zet de standaard 12 volt van een auto accu om in 230 volt van een normaal stopcontact. Met een omvormer heb je dus een gewoon stopcontact in je auto of busje. Dit is handig voor het opladen van telefoons tijdens het rijden, of voor het gebruiken van een elektrisch luchtpompje. Ideaal dus voor tijdens een Roadtrip!

De GoRoadtrip omvormer maakt van je busje een makkelijk oplaadstation, zodat je telefoon tijdens de Roadtrip gewoon opgeladen blijft!

 

GoPro met accessoires

GoPro

€ 8 per dag

 
Willen jullie verzekerd zijn van hoge kwaliteit foto’s en video’s van jullie Roadtrip? De GoPro Hero 4 Silver is het nieuwste model action camera met een verbluffende foto- en videokwaliteit. De camera is inclusief ingebouwd touchscreen, Wi-Fi, Bluetooth en hij is waterdicht tot 40 meter.

De GoPro wordt geleverd inclusief 64 GB geheugenkaart (uiterlijk 7 dagen na aankomst retourneren), behuizing, headstrap, chestmount, selfiestick en drijver. De camera is niet verzekerd voor eventuele schade, vermissing of diefstal. Borgsom bedraagt 150 euro.

 

Autokluis

Autokluis

€ 2 per dag

 
Om alle documenten, portemonnee’s en telefoons nog veiliger op te kunnen bergen, is het handig om deze autokluis bij te huren. Zo blijft alles veilig in de auto, en zelfs bij een auto-inbraak neemt een dief deze kluis niet zomaar mee.
 

De GoRoadtrip autokluis is ideaal voor een Roadtrip naar zeer toeristische gebieden, waar autodiefstal helaas wel eens voorkomt.

 

Kinderzitje

Auto kinderzitje

€ 2 per dag

 
Voor de kleine kinderen is dit zitje onmisbaar! De zitjes passen in al onze voertuigen, en zijn universeel te monteren. Daarnaast zijn ze extra comfortabel, wat ook voor het kind wel fijn is tijdens een lange reis.
 

Het GoRoadtrip kinderzitje is onmisbaar voor een lange reis met kleine kinderen.
Kampeeruitrusting

 

Elektrische koelbox

Elektrische koelbox

€ 3 per dag

 
Wil je jouw eten en drinken vers en koud houden, dan kun je deze grote 28 liter koelbox goed gebruiken. Je sluit deze makkelijk aan op de 12 volt aansluiting van je busje. Maar ook op de camping is hij zonder problemen te gebruiken.
 

De GoRoadtrip koelbox is ideaal voor de langere Roadtrip, en houd je eten en drank van elke soort lekker koel en vers, waar je ook bent.

 

Campingstekker

Campingstekker

€ 1 per dag

 
Tijdens je verblijf op een camping wil je natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een muziekje, licht en alle andere luxe die elektriciteit nodig heeft. Dan is deze campingstekker echt onmisbaar! Huur deze stekker al bij vanaf €1 per dag.
 

De GoRoadtrip campingstekker is ideaal voor verblijven op campings, helemaal in combinatie met een koelbox of geluidsset.
Vignetten

 

Vignetten Oostenrijk

Vignetten Oostenrijk

€ 11 of € 26 per voertuig

 
In Oostenrijk ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom huur je bij ons makkelijk zo’n vignet bij. Een Oostenrijks vignet voor 10 dagen kost €11 per voertuig; een Oostenrijks vignet voor 2 maanden kost €26 per voertuig.
 

Leid je Roadtrip door of naar Oostenrijk? Koop dan voordelig een vignet bij GoRoadtrip!

 

Vignet Zwitserland

Vignet Zwitserland

€ 40 per voertuig

 
In Zwitserland ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom huur je bij ons makkelijk zo’n vignet bij. Een vignet voor Zwitserland kost €40 en is een jaar geldig.
 

Leid je Roadtrip door of naar Zwitserland? Koop dan voordelig een vignet bij GoRoadtrip!