Disclaimer

Disclaimer

Copyright

GoRoadtrip geniet auteursrechtelijke bescherming en is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van GoRoadtrip is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Het materiaal op deze site mag uitsluitend met verwijzing van link worden gebruikt.
 

Verwijzingen naar andere sites

Dergelijke verbinding naar andere, externe informatiebronnen wordt louter informatief gelegd en houdt geen enkel standpunt in tegenover de inhoud of het bestaan ervan. Mocht je evenwel technische problemen vaststellen of bedenkingen hebben bij de inhoud van die sites, dan kun je dat melden, wij nemen meteen maatregelen om de betreffende links aan te passen of te verwijderen.
 

Gebruiksvoorwaarden

De gebruiker is niet gemachtigd welke informatie dan ook die wordt bekomen via GoRoadtrip op om het even welke manier en onder welke vorm dan ook commercieel te exploiteren zonder verwijzing van een link naar het, op deze site staand originele artikel, bij publicatie in welke vorm dan ook.
 

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van GoRoadtrip tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Goroadtrip is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.
 

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten van GoRoadtrip.
 
Voor meer informatie bekijk je onze algemene voorwaarden of neem je contact met ons op.
 
GoRoadtrip
Europalaan 20
3526 KS Utrecht
 
KvK-nummer: 59 52 88 18
BTW-nummer: NL 8535 36 521 B01
IBAN: NL24 RABO 0145 2711 88
 
Telefoon: +31 (0)85 004 33 24
E-mail: info@goroadtrip.nl
Facebook: Facebook/GoRoadtripBE