Auto’s en Busjes

NAAR EXTRA’S

Onze 9-persoons Minibussen

Welkom op de Minibussen pagina! Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van 9-persoons minibussen. Bij GoRoadtrip huur je vertrouwd, voordelig en zonder kleine lettertjes. De vermelde prijzen zijn geldig vanaf een huurperiode van 7 dagen. Wil je korter huren? Neem contact met ons op dan stellen wij graag een offerte voor je op!

  • Vanaf 18 jaar zonder toeslag
  • Extra bestuurders & inzittendenverzekering inbegrepen
  • 200 vrije kilometers per dag (€ 0,19 ct per extra km)
  • Alle prijzen inclusief BTW


9-Persoons minibussen

9-Personenbus

9-Persoonsbus

€ 75 per dag    |     200 vrije kilometers per dag

Diesel     12 km /l     4-9     M     9     A/C

Onze ruime busjes bieden zitplaatsen voor maximaal 9 personen. Daarbij is er voldoende ruimte over voor koffers en kampeerspullen. Met een GoRoadtrip 9-persoonsbus ben je er van verzekerd dat je zelfs met een grote groep zonder moeite een geweldige Roadtrip maakt!

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Ford Transit of een vergelijkbare personenbus.

9-Personenbus kilometervrij

9-Persoonsbus kilometervrij

€ 98 per dag    |    Kilometervrij

Diesel     12 km /l     4-9     M     9     A/C

Onze ruime busjes bieden zitplaatsen voor maximaal 9 personen. Daarbij is er voldoende ruimte over voor koffers en kampeerspullen. Ga je een lange Roadtrip maken? Dan is het handig om onze kilometervrije personenbus te huren, zodat je achteraf geen extra kilometers hoeft te betalen.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Ford Transit of een vergelijkbare personenbus.

9-Personenbus verlengd

9-Persoonsbus verlengd

€ 87 per dag    |    200 vrije kilometers per dag

Diesel     12 km /l     9+     M     9     A/C

Van plan veel bagage mee te nemen? Met onze verlengde 9-persoonsbussen zit je goed! Het verschil met een regulier busje is ongeveer 50cm aan extra bagageruimte over de gehele hoogte en breedte van de bus. Ideaal om een Roadtrip mee te maken waarbij je veel gaat kamperen.

Bijvoorbeeld een Opel Vivaro L2H1 of een vergelijkbare personenbus.

9-Personenbus verlengd kilometervrij

9-Persoonsbus verlengd

€ 110 per dag    |    Kilometervrij

Diesel     12 km /l     9+     M     9     A/C

Van plan veel bagage mee te nemen? Met onze verlengde 9-persoonsbussen zit je goed! Het verschil met een regulier busje is ongeveer 50cm aan extra bagageruimte over de gehele hoogte en breedte van de bus. Ideaal om een Roadtrip mee te maken waarbij je veel gaat kamperen.

Bijvoorbeeld een Opel Vivaro L2H1 of een vergelijkbare personenbus.


Rolstoelbussen

Rolstoelbus met elektrische lift

Rolstoelbus

€ 140 per dag    |    Brandstof: Diesel     |     200 KM / dag

 
Via GoRoadtrip huur je voordelig en vertrouwd een rolstoelbus om zo ook de minder mobiele gasten op hun bestemming te krijgen.
De rolstoelbus biedt plaats aan 9 personen (maximaal 4 rolstoelen) en kan met het B-rijbewijs worden bestuurd. Onze rolstoelbussen voldoen aan strengste veiligheidseisen en door middel van de laadlift kun je eenvoudig en veilig de rolstoel in de bus rijden.

Mercedes Sprinter of Volkswagen Crafter


 

Onbezorgd op reis

Onbezorgd op reis

GoRoadtrip staat garant voor betrouwbare auto’s en busjes, waarmee je veilig en onbezorgd jouw Roadtrip kan maken.
 
Pechhulp. Gaat er iets kapot onderweg? Of heb je het spreekwoord “een ongeluk zit in een klein hoekje” helaas zelf ervaren? Geen nood! Al onze voertuigen zijn voorzien van pechhulp via onze leverancier. Eén telefoontje naar de pechhulp-lijn en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie over onze pechhulp. Ook vind je informatie over pechhulp in het dashboardkastje van je voertuig.
 
Veiligheidspakket. Al onze busjes zijn uitgerust met een veiligheidspakket, bestaande uit een alcoholtester, veiligheidsdriehoek en veiligheidshesje. Daarnaast worden al onze voertuigen regelmatig nagekeken, zodat ze in perfecte staat zijn voor jouw Roadtrip!

 

 

Bestemmingen

Bestemmingen

Met onze voertuigen mag je de volgende landen bezoeken:
 
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.
 
Het is niet toegestaan met je auto of busje naar landen te gaan die niet op deze lijst staan. Dit zijn afspraken die we hebben gemaakt met de verzekering. Ga je toch naar een ander land? Dan is de bus niet verzekerd voor schade, diefstal, pechhulp of andere calamiteiten.

 

 

Kosten achteraf

Kosten achteraf

Eventuele kosten achteraf worden verrekend in de borg. Dit kunnen zijn:
 
Extra kilometers. Met onze busjes rijd je 200 kilometer vrij per dag. (Bijvoorbeeld: voor een 10-daagse boeking krijg je 2.000 vrije kilometers). Verder rijden? Dan betaal je voor elke extra kilometer €0,19 (behalve bij de kilometervrije busjes).
 
Schoonmaakkosten. Zorg dat je jouw busje weer netjes inlevert. Maak het interieur eventjes schoon en haal het voertuig door de wasstraat. Vergeet dit niet, want anders worden er extra kosten in rekening gebracht.
 
Boetes en schades. Schades worden bij het terugbrengen van je busje opgenomen. De kosten hangen af van de schade. Een boete komt vaak pas een paar weken later binnen, en wordt doorgestuurd naar de hoofdboeker.

 

 

Een busje of auto huren in Antwerpen, Gent, Brussel of Leuven voor je Roadtrip

Huur bij GoRoadtrip makkelijk een auto of busje bij voor jouw Roadtrip.
Een busje huren in Antwerpen voor je Roadtrip? Dat kan bij GoRoadtrip makkelijk en snel
Wil je toch een busje huren in Brussel voor je Roadtrip? Of misschien een busje huren in Gent of Leuven om een geweldige Roadtrip te maken? Kijk dan snel op GoRoadtrip.nl en boek de vakantie van je leven!
 
Of je nu een busje of 9-persoonsbus wilt huren voor je Roadtrip of vakantie, of je toch liever een auto wilt huren voor je Roadtrip of vakantie, bij GoRoadtrip ben je aan het juiste adres. Wij hebben de beste auto’s en busjes te huur om jouw Roadtrip compleet te maken!